سلام مطلبی که گذاشتم هیچ ربطی به درس و دانشگاه ندارد و فقط جنبه علمی و آگاهی دهنده برای تمامی دوستان دارد:
نوشیدنی موثر برای رشد سریعتر مو برای رشد سریع تر مو ، جلوگیری از ریزش مو ، این نوشیدنی را میل کنید ... یک متخصص تغذیه گفت: ماءالشعیر حاوی ویتامینهای گروه B است که مصرف آن برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن مفید است. مرتضی صفوی افزود: ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است. وی گفت: ته مزه تلخ ماءالشعیر مربوط به ماده رازک است، با خاصیت آنتیبیوتیکی که به پایداری ماءالشعیر کمک میکند و عصاره رازک خواص طبی زیادی دارد از جمله موجب دفع سنگ کلیه میشود، مدر و ضدعفونیکننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس است. این متخصص تغذیه افزود: ویتامینهای گروه B و آمینواسیدهای موجود در ماءالشعیر برای پوست و مو بسیار مفید هستند و برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن میتواند مفید باشد. صفوی گفت: ویتامینهای گروه B محلول در آب هستند و براحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش میشوند که در سنتز میانجیهای عصبی نقش مهمی دارند، باعث رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر میشوند.
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
سلام مطلبی که گذاشتم هیچ ربطی به درس و دانشگاه ندارد و فقط جنبه علمی و آگاهی دهنده برای تمامی دوستان دارد:
نوشیدنی موثر برای رشد سریعتر مو
برای رشد سریع تر مو ، جلوگیری از ریزش مو ، این نوشیدنی را میل کنید ...
یک متخصص تغذیه گفت: ماءالشعیر حاوی ویتامینهای گروه B است که مصرف آن برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن مفید است.
مرتضی صفوی افزود: ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است.
وی گفت: ته مزه تلخ ماءالشعیر مربوط به ماده رازک است، با خاصیت آنتیبیوتیکی که به پایداری ماءالشعیر کمک میکند و عصاره رازک خواص طبی زیادی دارد از جمله موجب دفع سنگ کلیه میشود، مدر و ضدعفونیکننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس است.
این متخصص تغذیه افزود: ویتامینهای گروه B و آمینواسیدهای موجود در ماءالشعیر برای پوست و مو بسیار مفید هستند و برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن میتواند مفید باشد.
صفوی گفت: ویتامینهای گروه B محلول در آب هستند و براحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش میشوند که در سنتز میانجیهای عصبی نقش مهمی دارند، باعث رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر میشوند.